$trans = ro
Shop
About
Press
+40 723 520 260 contact@atubodycouture.ro
Retur gratuit in 30 de zile
Produse pe masura/personalizate
ro | en

Showroom Bucuresti
Bv. Aviatorilor nr. 39, Sector 1
Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Telefon: 004 0723 520 260
contact@atubodycouture.ro

Transportul nu este inclus. Va vom trimite costul transportului pe email.
 ATU Body Couture este un brand românesc care a luat naștere în anul 2011 pe fondul unor discuții amicale, la o cafea, între Lãcrãmioara Ilie (Fondator) și Emilian Ciobanu (Stilist). De la o idee, s-a nãscut un concept - este vorba despre conceptul atu, o formã de exprimare esteticã interesantã, relaxatã, necesarã.

ATU Body Couture exploreazã universul feminin și manifestãrile estetice ale acestuia, concretizat prin douã colecții sezoniere: Primãvarã - Varã și Toamnã - Iarnã. Din iarna anului 2015, colecțiile ATU poartã semnãtura lui  Cãtãlin Vãlean (Creative Director).
 
ATU Body Couture promoveazã designul minimalist, confortabil și util, un crez creativ ce trebuie respectat, dar care este trecut printr-un filtru personal și supus unor schimbãri constante pentru a se putea adapta mereu la noile cerințe ale pieței. ATU Body Couture este un brand care celebreazã femeia dincolo de norme și canoane impuse. Manufactura este partea principalã a procesului de creație, completatã de obsesia confortului celebratã de feminitate și stil.