Shop
About
Press
ro | en
cos (0)
contul meu
cauta
contact

Contul meu
Comenzile mele
Autentificare Creare cont
Showroom Bucuresti
Bv. Aviatorilor nr. 39, Sector 1
Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Telefon: 004 0723 520 260
contact@atubodycouture.ro

Transportul nu este inclus.
ATU Body Couture este un brand românesc care a luat naștere în anul 2011 pe fondul unor discuții amicale, la o cafea, între Lăcrămioara Ilie (Fondator) și Emilian Ciobanu (Stilist). De la o idee, s-a născut un concept - este vorba despre conceptul atu, o formă de exprimare estetică interesantă, relaxată, necesară.

ATU Body Couture explorează universul feminin și manifestările estetice ale acestuia, concretizat prin două colecții sezoniere: Primăvară - Vară și Toamnă - Iarnă. Până în iarna anului 2016 (inclusiv), colecțiile ATU au fost create de Stilistul Emilian Ciobanu, iar din sezonul Primăvară - Vară 2016, colecțiile ATU poartă semnătura lui  Cătălin Vălean (Creative Director).
 
ATU Body Couture promovează designul minimalist, confortabil și util, un crez creativ ce trebuie respectat, dar care este trecut printr-un filtru personal și supus unor schimbări constante pentru a se putea adapta mereu la noile cerințe ale pieței. ATU Body Couture este un brand care celebrează femeia dincolo de norme și canoane impuse. Manufactura este partea principală a procesului de creație, completată de obsesia confortului celebrată de feminitate și stil.
 
Catalin Valean
Cătălin Vălean
Designer
Lacramioara Ilie
Lăcrămioara Ilie
Founder